2007

14-11-07:

Inmiddels ben ik weer terug van een paar leuke en bevredigende dagen in Cartagena. Het instructie geven gedurende 3 dagen ging me goed af en de cursisten zijn tijdens mijn sessie erop blijven zitten en waren allemaal zeer tevreden over hoeveel ze hadden bijgeleerd.

17-10-07:

De motorfiets is inmiddels op transport naar Cartagena voor het DARE-event aldaar. Volgende week ben ik dus op het circuit in Zuid-Spanje te vinden. Dit maal ben ik gevraagd door Docshop-Racing om als instructeur op te treden en krijg daarnaast ook nog de mogelijkheid om zelf wat sessies te rijden. Een nieuwe uitdaging om naar uit te kijken. Na het event vind je de foto’s natuurlijk weer hier op de site.

15-08-07:

Tussen Spa en Assen even een momentje om wat foto’s te posten van de 2 trainingsdagen op Spa. Het weer was warm en droog, de bbq op het rennerskwartier top en het rijden op de baan geweldig. Klik hier voor de foto’s.

10-08-07:

Alweer een poosje geleden sinds de laatste update. Inmiddels is de motor natuurlijk weer helemaal schoon en nagekeken en voorzien van nieuwe olie. Tevens zijn een paar carbon beschermdelen op het frame geplaatst en is deze helemaal klaar voor de training op SPA van aanstaande maandag en de DARE van donderdag op het circuit van Assen.

Over de geluidsproblematiek op Assen en de gevolgen voor de prijs/rijtijdverhouding voor de cupraces op Assen is in de diverse media veel aandact geweest. Dit jaar zijn hierin geen veranderingen te verwachten. Als gevolg hiervan heb ik mijn inschrijvingen voor de resterende races voor de SuperCup 600 op Assen teruggetrokken. Volgend jaar gaan we zien of er weer echte races mogelijk zijn op Assen of dat het misschien beter is enkel in het buitenland te gaan rijden.

13-06-07:

Een geweldige 3-daagse gehad op Oschersleben. Het weer was prima en zelfs heet te noemen met 32 graden. De motor was weer helemaal goed na wat balhoofdproblemen bij de laatste race op Assen. Mijn progresie gaat ook beter. Ik laat zelf ook weer de nodige progressie zien en wist me te qualificeren voor de A-groep. Ik ben in de eerste race 32ste en in de tweede race 30ste geworden. Voor de foto’s klik hier.

17-04-07:

De eerste race van het seizoen is weer verreden. Uiteindelijk 24e geworden in een zinderende race in de B-groep.

05-03-07: HOT NEWS HOT NEWS HOT NEWS

HOT NEWS HOT NEWS HOT NEWS

Als laatste, maar zeker niet de minste, kan AVA BOUWSERVICE B.V. aan het lijstje van nieuwe sponsoren worden toegevoegd. Dit bouwbedrijf bekend van “Hart in Aktie” is vooral werkzaam in de regio Ede en omgeving en zal dit jaar met haar logo op mijn kuip te vinden zijn. Neem een kijkje op de website van AVA BOUWSERVICE B.V.

04-03-2007: HOT NEWS HOT NEWS

HOT NEWS HOT NEWS

Na een aantal gesprekken kan ik nu melden dat het bedrijf Samdexy mij zal ondersteunen het komende jaar. Dit bedrijf richt zich op communicatie door creatie en vice versa. Het is een jong bureau met een aantal enthousiaste medewerkers. Door het vermelden van de bedrijfsnaam en logo op de motorfiets en de foto’s die hiervan gemaakt zullen worden, willen zij hun reclame-uitingen verder vormgeven. Er bestaat nu al een prettige samenwerking met dit bedrijf en wellicht kan dit naar volgend jaar toe verder worden uitgebreid. Neem een kijkje op de website van Samdexy voor meer informatie.

22-02-2007: HOT NEWS HOT NEWS HOT NEWS HOT NEWS

Amper een maand nadat de eerste nieuwe sponsor zich aankondigde, kan ik nu vol trots melden dat Optitune Bike Performance mij dit jaar wederom zal sponsoren. Na de succesvolle samenwerking in het afgelopen jaar, kan ik ook in het aanstaande seizoen rekenen op de steun van dit bedrijf. Voor meer informatie zie de website van OPTITUNE.

De gesprekken met andere sponsoren zijn bijna afgerond en voordat ik naar Spanje afreis voor de eerste voorjaarstraining, volgt er meer informatie…hou de site dus in de gaten.

24-01-2007: HOT NEWS HOT NEWS

De eerste nieuwe sponsor voor dit jaar is bekend! Allan Beumer testconsultancy zal mij dit jaar financieel ondersteunen. Deze recent gestarte ondernemer lanceert binnenkort zijn website waarop zijn expertises te lezen zullen zijn. Natuurlijk ben ik blij met deze welkome steun en binnenkort volgen er nog meer gesprekken met potentiële sponsoren..hou de site in de gaten.

14-01-2007:

De kalender heeft weer een update ondergaan en is nu definitief. Binnenkort ook meer nieuws over nieuwe sponsor(en)…dus hou de site in de gaten !! Je kunt je natuurlijk net als elk jaar ook weer aanmelden als lid van de club van 50!