2010

14-09-10:

De foto’s van mijn winnende race en podium staan online op de site. Klik hier om ze te zien.

12-09-10:

De afgelopen 4 dagen heerlijk genoten tijdens de afkiktoer met het touren door het Westerwald op een motor beschikbaar gesteld door Roadrunner motoren te Velp. Een kort verslag vind je hier.

06-09-10:

Afgelopen zaterdag het tweede podium van dit jaar gescoord. Dit maal als WINNAAR van de B-groep over de finish gekomen met een beste tijd van 1:51:6. Kijk op de video pagina voor de onboard beelden vanaf mijn motor van de hel(s)e race. Binnenkort de foto’s van de race en het podium op de site.

28-08-10:

Eerste podium van het jaar een feit ! Op 14 augustus in de B-groep van de CUP 600 race een 2e plek behaald. Daarnaast een snelste tijd van 1:54:9. Klik hier voor de foto’s van het podium en zie ook de mijn on-board filmbeelden van het eerste rondje voor de herstart.

13-08-10:

Deze week 2 dagen op Spa getraind. Helaas maar 1 dag droog, dus niet zoveel rijtijd gekregen als verwacht. Wel een paar mooie video-opnames kunnen maken vanaf de motor, klik hier om deze te zien. Voor de foto’s van Spa, klik hier. Komend weekend dan alweer de volgende Cuprace op Assen.

5-08-10:

Helaas gooiden de weergoden roet in het eten afgelopen zaterdag wat leidde tot het voortijdig opzoeken van de pitbox bij aanvang van de race. Komende week staan er 2 dagen training op het circuit van Spa op het programma en op 14 augustus alweer de volgende CUP-race op Assen.

27-07-10:

Na een lange periode staat de volgende race voor mij a.s. zaterdag in het verschiet, de derde van dit jaar. Eerst komende vrijdag nog een trainingsdag om een beetje in mijn ritme te komen. Hopelijk leidt dit tot een goed resultaat op zaterdag.

03-05-10:

De tweede race van het seizoen is ook alweer verreden. De dag er voor op 29 april heel mooi weer gehad met tropische temperaturen. De race-dag erna was een heel ander verhaal. Een stuk kouder en wat nattigheid. Na een droge en een verregende training met rode vlag uiteindelijk als 10e in de B-groep kunnen kwalificeren. Na een slechte start heb ik uiteindelijk de 13e plek behaald. Voor het volledige resultaat, klik hier.

12-04-10:

De eerste race van het seizoen zit er alweer op. Ondanks de zeer koude omstandigheden (rond de 9 graden) wist ik me te kwalificeren in de A-groep en uiteindelijk een 24e plek weten te behalen. Foto’s van de eerste race staan hier.

09-04-10:

Het wedstrijdseizoen staat op het punt te beginnen. Morgen de eerste race op het circuit van Assen. Hoewel er geen hoge temperatuur wordt voorspeld, zal het wel droog blijven. Hopelijk kan ik een goed resultaat neerzetten. Voor de mensen die willen komen kijken, ben ik te vinden in Pitbox 9.

09-03-10:

Vorige week de nodige trainings- en instructiekilometers gemaakt op het circuit van Cartagena. Gedurende 3 dagen heb ik weer behoorlijk wat kunnen rijden om zelf te trainen voor het nieuwe seizoen en daarnaast wat jonge talenten kunnen instrueren, zodat ze een goede basis hebben voor hun race-seizoen in de Juniorcup. De foto’s van dit D.A.R.E.-event staan inmiddels online, klik hier.

10-02-2010:

Ook dit jaar heeft AVA Bouwservice zich weer bereid getoond een bijdrage te leveren als sponsor. Wederom mijn dank! Ik hoop alle sponsoren en leden van de club van 50 dit jaar op 1 van de circuits als bezoeker te mogen begroeten! Het is nog steeds mogelijk om je aan te melden bij de club van 50 of lees de sponsorinformatie door op de sponsorpagina en meld jezelf aan als sponsor.