Laatste race OW-Cup 2013

Afgelopen weekend de laatste races van de OWCUP verreden. Voorafgaand eerst op vrijdag een aantal CRT sportgridtime trainingen gereden onder een heerlijk zonnetje. Goed in mijn ritme kunnen komen en na een goed diner en nachtrust in de Docshop-Racing truck stond er een kwalificatie en 2 races op het programma. Ook op de zaterdag weer prima zonnig weern na de kwalificatie mocht ik beide races van een 22e positie vertrekken. Beide races verliepen prima en ik heb leuke gevechten gehad. Niet dicht bij mijn PR kunnen komen (bijna het hele veld reed 2 seconden boven zijn tijd ivm asfalttemperatuur oid), maar wel 2 maal als 17e gefinished. Helaas heb ik geen onboard beelden van race1, maar wel van race2, zie de videopagina. Ook zijn er weer een aantal foto’s.
Nu is het nog 2 weken wachten en dan ga ik het seizoen weer afsluiten in Spanje op het circuit van Cartagena.