Lid worden?

Lid worden?

Er was eens een plan…

Na meer dan 10 jaar racen is er nog steeds ruimte voor verbetering. Zoals elk jaar is er ook weer een budget opgesteld en ben ik intensief op zoek gegaan naar sponsoren en naar allerlei manieren om dit budget in te vullen. De voorgaande jaren werd mij de helpende hand aangereikt door diverse vrienden en collega’s. Ook uit onverwachte hoeken kwamen diverse giften om mij te helpen mijn hobby te realiseren, mijn dank hiervoor was en is nog steeds groot. Zonder deze steun had ik het niet kunnen redden. Natuurlijk moet ik nog steeds zelf ook diep in de buidel tasten om mezelf aan het racen te houden.

Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid mij te ondersteunen door lid te worden van de zogenaamde “Club van 50” , onder het motto “alle kleine beetjes helpen”. Door de aanwijzingen te volgen onderaan deze pagina kun je lid worden van de club.

Natuurlijk kun je ook met een aantal mensen geld bij elkaar zamelen om lid te worden (met de pet rond gaan op je afdeling bijvoorbeeld) of een lager bedrag storten, want zoals gezegd, alle beetjes helpen.

Natuurlijk staat hier van mijn kant iets tegenover:

  • Vermelding van je naam bij de “club van 50” op de website
  • Klein VIP-KK (koffie+koek) arrangement  op het circuit
  • Je bent en blijft op de hoogte van de wedstrijd-data en verloop van de races via de e-mail nieuwsbrief en via de site
  • Gratis toegang tot de wedstrijden op circuit Assen /Oschersleben/ Spa en mogelijkheid tot een “meet and greet” en natuurlijk de helpende hand te bieden waar mogelijk tijdens een race-dag, Ehh nee, je mag niet op de motor rijden, wel even zitten
  • Rondleiding op het circuit met text en uitleg van mij of 1 van mijn begeleiders
  • Korting op deelname aan circuitdagen die door D.A.R.E. worden georganiseerd

Is je interesse gewekt ??? Wil je deel uitmaken van het wereldje wat motorracerij heet ? Wil je je ondersteuning aanbieden?
Stuur dan een mail met je naam en e-mailadres via klikken op het envelopje en maak 50 euro over naar rekeningnr
NL92 RABO035.51.11.519 tnv m.w.j. van Bunnik te Ede o.v.v. “club van 50”.

Mail me

Je naam zal dan worden vermeld op de club van 50 ledenpagina.