IDC Supersport Oschersleben 1-3-09-2023 – 2e en 3e race van het seizoen

23 OC-6222

Vrijdag 1 september hebben we alles ingericht voor het raceweekend. Het was prima weer met zon en rond de 20 graden. Samen met Jan Houbraken (The Chaser#35), Luc van Gerven (The Bomb#36) en Greg Barnes (Gin-Tonic#67) konden we aan het einde van de dag voor het eerst de baan op voor een vrije training van 20 minuten.  Alle rijders waren ook dit weekend weer ingedeeld in de Supersport-klasse, zelf reed ik weer met een daglicentie. Op zaterdag stonden er 2 kwalificaties op het programma en op zondag 2 races.

Kwalificaties

Tijdens de kwalificaties waren we met ons team in het middenveld te vinden van de snelle Supersport klasse. Luc van Gerven behaalde P16, Mark van Bunnik P17, Greg Barnes P18 en Jan Houbraken P21. 

Uitslag kwalificatie Dutch Supersport

Race 1

Samen met Luc van Gerven had ik een redelijke start. Greg Barnes lag iets achter ons en kwam voorbij tijdens de race. Luc was toen al niet meer te achterhalen. Uiteindelijk was de uitslag voor onze teamleden:
P15 Luc van Gerven
P16 Greg Barnes
P17 Mark van Bunnik
P19 Jan Houbraken
 

Race 2

Net na de middag was het alweer tijd voor Race 2. Dit keer had Greg Barnes weer 1 van zijn geweldige starts, maar gedurende de race kon hij niet voorkomen dat Luc van Gerven hem voorbij kwam. Zelf had ik een matige start en moest verschillende rijders voorbij steken om naar voren te komen. Jan Houbraken werd sneller en sneller, maar kon helaas net niet onder de door hem gewenste 1:39 komen. Uiteindelijk was de uitslag voor ons team:
P16 Luc van Gerven
P17 Greg Barnes
P19 Mark van Bunnik
P21 Jan Houbraken
 
 
 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *