Nieuwe Racer voor 2023

R6 RJ27

Mag ik jullie voorstellen aan mijn nieuwe race raket voor dit jaar 😀
Een volledig opgebouwde Yamaha R6 RJ27. Voorzien van o.a. Akrapovic Racing line uitlaatsysteem, GYTR kabelboom en GYTR ECU, blipper en quickshifter, tractioncontrol en Öhlins voorvering en achter schokbreker. Mijn vader is vanaf nu met een sticker van zijn vingerafdruk ook altijd “on-board” 😉 
Spuitwerk zoals altijd weer perfect verzorgd door Autoschade Bleyenberg

Afgelopen week heb ik hem al 2 dagen kunnen rijden op het circuit van Oschersleben in Duitsland. Dit is wel even wat anders dan de Honda uit 2009 die ik tot dusverre heb gereden en ik zal nog wel wat tijd nodig hebben om hier aan te wennen. Maar zeer blij met deze nieuwe racer en ontzettend veel zin in de komende circuitdagen/races !

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *