NK Procup 600 – Assen 03-06-2017

Fastmarky-03-06-2017-Assen-Procup-6

Na 2 dagen trainen op het circuit van Assen op 24 en 25 mei,uiteindelijk op 2 juni de voorbereiding voor de eerst racedag kunnen afsluiten met een positief resultaat. Deze 3 dagen had ik gebruikt om op dezelfde oude achterband weer in mijn ritme te komen. Uiteindelijk met een nieuwe band in de 1:50 constante tijden kunnen rijden. Dit gaf een goed gevoel voor de racedag van zaterdag. Hoewel het gedurende de dag nog verschillende malen spetterde, bleef het gelukkig de hele dag droog. Na de 2 kwalificaties uiteindelijk een 5e startpositie behaald, een goed uitgangspunt voor de race om te starten vanaf de 2e strartrij in het midden. Bij de start kwam ik redelijk weg, echter in de eerste bocht was ik wat te voorzichtig, zodat er verschillende rijders voorbij kwamen. Gedurende de race nog wel 2 posities goed kunnen maken, wat resulteerde dat ik uiteindelijk op een 7e plek ben gefinished, met opnieuw een PR.

Hieronder de resultaten van de race en de onboard video vanaf mijn motor. Helaas trilt de video een beetje erg op sommige stukken en de microfoon heeft het volgens mij begeven, iets wat we op proberen te lossen voor de volgende race in Oschersleben.

Resultaten NK Procup 600 Assen 03-06-2017

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *