Breaking news – Uitgestelde seizoenstart

Pootje-COLLAGE-14032019

Update 02-04: Het gips mocht er vandaag al af ! Alles is weer ok en door een afzegging van 1 van onze teamleden, kan ik zijn plekje innemen op 5 en 6 april. Het eerste raceweekend ben ik er dus niet alleen bij, maar sta ik ook aan de start! 🙂 

Zo kijk je uit naar de eerste meters op het circuit en vervolgens zie je in een onachtzaam ogenblik een afstapje van 30 cm niet…. Na een foto-sessie in het ziekenhuis was het oordeel duidelijk, een breuk van een middenvoetsbeentje onder de kleine teen. Voorlopig een week gips tot onder de knie en lopen met krukken, pootje omhoog houden en niet belasten. Na een week zo te hebben rondgestrompeld, gisteren terug naar het ziekenhuis en een Rossi-geel loopgips-voetje gekregen. Tot 10 april loop ik daar nu mee rond 😥 

Volgende week wel zoals gepland naar Spanje, maar niet om zelf te rijden, maar te helpen met banden wisselen, enz. De eerste wedstrijd op 5/6 april gaat helaas ook aan mijn neus voorbij. Ik had me wel een andere seizoenstart voorgesteld 🙁 

1 Comment

  1. Adriaan

    Dat is zuur voor je man.

    Goed herstel toegewenst!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *